Medlemmer

Medlemmer

Medlemsforening for vindmuligheter 

Foreningen Vindmuligheter er en åpen forening for næringsaktører, utbyggere, kommuner og andre med interesse for vindkraftutbygging. Det operative prosjektsamarbeidet skjer gjennom selskapet Vindmuligheter AS, som eies 100% av Foreningen Vindmuligheter. 

OneCo

Elektromekanisk

OneCo er et industrikonsern med kjerneaktiviteter innen elektro og automasjon. En av våre styrker er å levere systemintegrerte løsninger, der vi sørger for at ulike fag og produkter settes sammen og fungerer etter intensjonen. 

Les mer..

TT Anlegg

Infrastruktur

TT Anlegg er en ledende aktør innen anleggsarbeid på Sørlandet med ekspertise innen alt  av grunnarbeid, boring og sprenging.

Ett av våre konkurransefortrinn er at vi har lang erfaring, dyktige medarbeidere og kunnskap om og nærhet til de lokale markedet.

Les mer...

Repstad Anlegg

Infrastruktur

Etter 60 år i bransjen er Repstad Anlegg i dag en av Sørlandets største maskinentrepenører.

Med base i Agder, disponerer Repstad Anlegg alle nødvendige ressurser for å gjennomføre totalprosjekter innen tomteutbygging, vei, vann og avløp.

Les mer..

Tratec Agdermaskin

Elektromekanisk

Tratec Agdermaskin er del av et sørlandsk industrikonsern som leverer tjenester innen elektrisk, rør, automasjon og mekanisk til industri, bygg, boliger, samferdsel og offshore.

Les mer..

3B Fibreglass Norway

Turbin

3B-Fibreglass Norway AS har 200 ansatte og er  Nordens eneste glassfiberprodusent. Over 95 prosent av produksjonen eksporteres, hovedsakelig til Europa. De største kundegruppene er vindmølle, bil og kompositt industrien. 3B-konsernet er eid av den indiske Braj Binani-gruppen har også avdelinger i  Battice (Belgia) og Brussel. 

Les mer..

Røyland gård

Annet

Røyland Gård er en familiebedrift og har vært i familien Sagstuens eie siden 1979. Først ble Røyland drevet av Marit og Frank, og nå av Gunnar og Pernille. Du finner oss en drøy times kjøretur fra både Arendal og Kristiansand i Birkenes kommune, nærmere bestemt i bygda Engesland. Røyland gård tilbyr matopplevelser, møtelokaler og overnatting. 

Les mer..

BTG

Annet

Selskapet har som mål å bli en ledende leverandør av soldrevne gatelys i Norden og samtidig styrke vår posisjon som leverandør av andre solenergi løsninger til private husholdninger/bedrifter og det offentlige i de markeder vi er representert.

Les mer..

Birkenes regnskapskontor

Annet

Birkenes Regnskapskontor AS er et autorisert regnskapsførerselskap i sentralt liggende lokaler i sentrum av Birkeland i Birkenes kommune. 
Vi har kunder innenfor et vidt spekter av virksomheter. 

Les mer..

KRN Coaching

Annet

KRN Coaching er et konsulent- og rådgivingsselskap med fokus på følgende områder; endring, ledelse, coaching, rådgivning, prosjektledelse og utvikling. 

Les mer..

Horisonten Lillesand

Annet

Et unikt og koselig overnattingssted som ligger i Lillesand, kun få km sør for Birkeland. Vårt konsept er bredt, med alt i fra catering, hjemmelaget god husmannskost, kurs/konferanse lunsjer til selskap/bryllupsmat av høy kvalitet.

Les mer..

Business Region Kristiansand

Annet

Business Region Kristiansand er et regionalt næringskontor som driftes av Kristiansand kommune.

Business Region Kristiansand inviterer næringsliv, akademia og offentlig sektor til samarbeid om felles prosjekter for næringsutvikling og vekst i Kristiansandsregionen. ​Målet er å videreutvikle et kompetent, innovativt, attraktivt og internasjonalt næringsliv og bidra til en tydeligere, sterkere og mer synlig posisjon for næringsarbeidet.

Tollnes Maskin

Infrastruktur

Tollnes Maskin er en lokal maskinentreprenør i Birkenes med mye erfaring innen grunnarbeid, vei og anlegg. Selskapet disponerer gravemaskiner og lastebiler, og bidrar gjerne som leverandør i nye utbyggingsprosjekter.

Telefon: 99510322

E-post: knut.suggelia@live.no

 

 

Jord & Anlegg

Infrastruktur

Jord og anlegg er en lokal anleggsgartner og entreprenør i Birkenes. Selskapet kan  bidra med masser, sortering, gravemaskiner, lastebiler, anleggsrørlegger og ferdiggjøring/beplantning av områder.

Telefon: 901 21 422

E-post: fleming@jord-anlegg.no

 

JT Liftutleie

Infrastruktur, annet

JT Liftutleie AS er totalleverandør av lifter og teleskoptrucker til alle typer oppdrag. Etter mange års erfaring i bransjen kan vi med bred teknisk kunnskap tilby  våre kunder grundig  veiledning i forbindelse med valg av rett utstyr til ethvert oppdrag.

Les mer...

 

Birkeland Elektro

Annet

Birkeland Elektro AS er å være den ledende elektroinstallatøren innenfor el-installasjon på Birkeland. Bedriften besitter god kompetanse og nødvendige godkjenninger innenfor sterkstrøm og svakstrømsområdet. Flere av de ansatte er/har spesialisert seg på forskjellige typer el-installasjoner.

Les mer..

Rørlegger Odd Håkedal

Annet

Rørlegger Odd Håkedal er en lokal rørleggerbedrift på Birkenes med lang erfaring med små og store byggeprosjekter. Selskapet er tiknyttet Rørkjøp, en landsdekkende rørleggerkjede bestående av over 400 rørleggerbedrifter i alle landets 19 fylker.

Les mer..

 

Rasmussen Auto

Annet

Rasmussen Auto AS et offentlig godkjent bilverksted, med over 50 års erfaring i bransjen.Uavhengig av bilmerke utfører vi alle slags reparasjoner og vedlikehold på biler inntil 3500 kg. Vi tilbyr våre tjenester fra verkstedet som har sentral beliggenhet i sentrum av Birkeland.

Les mer..

 

Hovstad Maskin

Annet

Hovstad Maskin er et lokalt entreprenørselskap i Birkenes kommune. Vi tar på oss små og store oppdrag, alt fra gravearbeid i hagen, til veibygging og store tomteprosjekter.

E-post: normann@hovstadmaskin.no

Joar Grødum Sandtak & Transport

Infrastruktur

Jobber med produksjon og transport av sand, pukk og grus. Har nytt og miljøvennlig utstyr, som krokbiler, tippbiler og kranbil med grabb. 5 ansatte. Medlem av Norges Lastebileierforbund. Sertifisert i kvalitet og miljø på vei.

Les mer..

 

Accord Industries

Elektromekanisk

Accord Industries har spesialkompetanse på å levere støpte og smidde komponenter og platemetallkomponenter laget av forskjellige metaller (stål, rustfritt stål, aluminium etc.) som kan leveres med varmebehandling og overflatebelegg. 

Les mer..

 

 

Aanesland fabrikker

Infrastruktur, annet

Aanesland er en lokal trevarefabrikk som har vært i markedet siden 1945. Gjennom Aanesland Limtre tilbyr selskapet materialer til store konstruksjoner i tre, som store trebygg, motorveibruer i tre og limtredragere i ankomshallen på Gardermoen. Aanesland jobber nå målrettet for å bygge et 140 meters vindmølletårn i tre, som et pilotprosjekt i tilknytning til utbyggingen i Birkenes. 

Les mer...

 

Global Onsite

Annet

Med utgangspunkt i hovedkontoret i Birkenes tilbyr Global Onsite avanserte tekniske løsninger til internasjonale og nasjonale kunder. 

Global Onsite jobber både til havs og på landbaserte prosjekter, med blant annet montasje og service knyttet til hydrauliske slanger, akkumulatorer og flushing. 

Så langt har selskapet jobbet mye inn mot olje- og gassnæringen med prosjekter over hele verden. I tiden fremover vil det også være spennende muligheter i Norge, blant annet knyttet til fiskeoppdrett og vindkraft til lands og til havs.  

Les mer

 

Iveland Anlegg

Infrastruktur

Iveland Anlegg er en seriøs aktør innen anleggs- og transporttjenester. Vår hovedbase er i Kristiansand, men vi leverer tjenester i hele Agder. 

Selskapet ble etablert i 2012 og har til sammen mange års erfaring innen anleggstjenester. Vi leverer tjenester til store og små prosjekter.

Les mer..

Stål-Consult

Elektromekanisk

Stål-Consult AS ble startet I 1987 og har hovedsakelig lang erfaring med prosjektering av de fleste typer stål- og aluminiumskonstruksjoner, men har også gjort noe betong og trekonstruksjoner. Vi bruker 3D programmet Tekla for å modellere konstruksjonene og for å produsere arbeidstegninger.

Programvarene StaadPro og Ansys blir brukt til styrkeberegning sammen med håndberegninger.

Les mer..

 

Forretningsmuligheter knyttet til vindkraft

Vindmuligheter c/o BTG AS, Tveide næringspark 1, 4760 Birkeland