Innkjøpsprosessen er i gang!

Et team på 20-30 personer i RWE er nå i full gang med å detaljplanlegge innkjøpsprosessen for utbyggingsprosjektet i Oddeheia og Bjelkeberg. I løpet av mars/april ønsker de å få inn konkurransedyktige tilbud innen infrastruktur, elektromekaniske leveranser og andre tjenester. 

Dette er den fasen bedriftene i Vindmuligheter har ventet på helt siden vi startet prosjektet i 2017. Nå skal vi sammen jobbe knallhard for å sikre flest mulig kontrakter til lokale og regionale bedrifter! Dette vil kreve tett samarbeid og utvikling av attraktive og konkurransedyktige tilbud på alle delområder. For å vinne konkurransen må vi sammen vise at vi har de beste løsningene.

Tidligere denne uka hadde representanter fra Vindmuligheter et innledende møte med RWE. Her fikk vi mange gode tips som vi tar med oss i det videre arbeidet. Noen av de større aktørene vil sannsynligvis gå i front, i samarbeid med mindre lokale underleverandører fra Birkenes. Vi er opptatt av å sikre størst mulig grad av lokale leveranser i alle deler av prosjektet!

 

 

 

Forretningsmuligheter knyttet til vindkraft

Vindmuligheter c/o BTG AS, Tveide næringspark 1, 4760 Birkeland